Een No-nonsense aanpak voor uw verplichte certificaten

Certificaten, of het nou gaat om een VCA, ISO9001, ISO14001 of ISO27001, het is voor ondernemers en werkgevers veel onnodig werk dat afleidt van hun core business. Het aanvragen van deze certificaten is één ding maar ook het up-to-date houden ervan kost zoveel tijd dat de meeste ondernemers al zuchten bij het horen van het woord certificaat.

Voor de meeste bedrijven is het behalen van certificaten verplicht maar ook het up-to-date houden ervan is een verplichting. Een kostbare taak die bij veel bedrijven lang blijft liggen, dit kan onnodig lijden tot afwijkingen en verlopen certificaten. Heeft u er al eens over nagedacht om uw certificaten uit te besteden? Aquatest Consultancy houdt uw certificaten up-to-date. 

Certificaten halen, hoe moeilijk kan het zijn?

Helemaal niet moeilijk, als je het ons vraagt. Vaak wordt het regelwerk rondom certificaten als moeilijk, lastig en tijdrovend gezien. Bij Aquatest Consultancy doen we niet aan poespas en houden we het graag duidelijk. Wij zorgen er te allen tijde voor dat uw certificaten up-to-date zijn.

Zoekt u het bedrijf die voor u de benodigde certificaten regelt zonder dat u er iets aan hoeft te doen? Dan is Aquatest Consultancy uw partij. Bij Aquatest Consultancy maken we dingen niet moeilijker dan dat ze zijn en zorgen we snel en zonder gedoe voor uw certificaten. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieumanagementsystemen en informatieveiligheid. Dat maakt dat wij uw certificaten binnen mum van tijd in orde hebben en houden.

Snel, simpel en zonder gedoe uw certificeringen in orde

Snel, zonder onnodige gedoe en praktisch. Aquatest Consultancy zorgt op een snelle, no-nonsense manier voor de afhandeling van uw certificeringen. U weet bij Aquatest Consultancy altijd precies waar u aan toe bent en wij zorgen ervoor dat u niets meer hoeft te doen aan het behalen of up-to-date houden van uw certificaten. Nooit meer zuchten als het woord certificaat valt, u weet immers dat het binnen uw organisatie goed geregeld is.

BHV online met een geldigheid van 2 jaar.

Voordelen:
– Het voldoet aan de ARBO-wet
– Het voldoet aan de Europese richtlijn 89-391/EEG
– Geen cursusdag.
– Geen reistijd.
– Tempo bepaald u.
– U krijgt meteen uw digitale certificaat.

business-charts-data-document-259006-e1591000697651.jpg
Scroll naar boven